rögbi

2021.01.05. 10:00

Mozogtak az utolsó napon is

Hagyomány, hogy a Fehérvár Rugby Club rögbisei minden évben december 31-én dél­előtt sporttal zárják az évet a súlyemelőteremben.

Káldor András

Szilveszterkor is edzettek a rögbisek

Fotó: a klub

2020. december 31-én 10 órakor guggolással zárták az évet az FRC játékosai. Ez a nap kicsit más volt az elmúlt évekhez képest, ugyanis biztonsági előírások betartása miatt csupán öt fő hajthatta végre a gyakorlatokat, így az emberpróbáló feladatból kinek 404, kinek 405 guggolás jutott. A korábbi években nem csak a klubtagok vettek részt az év végi erőpróbán, most még a súlyemelő-szakosztály tagjainak is távol kellett maradniuk ettől a megmérettetéstől.

A férfi és női szakág jó évet zárt, hiszen tavasszal az olimpiai rögbi valamennyi fordulóját sikeresen befejezték. Az őszi idényben az utánpótlás fiú és lány korosztály sikeresen lejátszotta valamennyi mérkőzését. A férficsapat tizenöt őszi fordulójából mindössze egy halasztott mérkőzése van hátra, míg a nők az őszi 7-es bajnokság valamennyi összecsapásán megjelentek.

Szilveszterkor is edzettek a rögbisek
Fotó: a klub

Ami elmaradt és a legfájóbb, az a több száz fős Március 15-i utánpótláskupa, valamint a Sült Krumpli Kupát az ismert okok miatt nem lehetett megrendezni, elmaradt továbbá az U12-es és az U14-es csapatok brnói vendégszereplése, valamint a klagenfurti világjátékokon való részvétel. A legeredményesebbek a súlyemelők voltak, hiszen a 2020. évben 10 országos bajnoki címmel büszkélkedhettek, ebből kilencet az utánpótlás zsebelt be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában