NB III.

2021.01.25. 18:20

Gólzápor volt az első meccsen

Hét gólt vágott az NB III. Közép csoportjában szereplő Dunaújváros PASE labdarúgócsapata első felkészülési mérkőzésén.

Ferencz Balázs

Végig dominált a Dunaújváros PASE az edzőmeccsen

Fotó: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

Dunaújváros PASE–Kiskőrös LC 7-1 (1-0)

DPASE: Pokorni – Barta, Hompót D., Vadász V., Varga, Markovics, Barna Zs., Tóth Á., Dorogi R., Szepessy R., Novák Zs. Csereként játéklehetőséget kapott még: Orczi, Héjjas, Bottlik, Áman, Gula. Vezetőedző: Jakab Elek.

Gólszerzők: Tóth Á. (32., 85.), Vadász (54.), Szepessy R. (57., 60., 65.), Bottlik (82.), illetve Juhász (70.).

Nem volt teljes az NB III. Közép csoportjában 13. helyen telelő dunaújvárosiak kerete a téli felkészülési időszak első edzőmeccsén. Lakatos G., Kesztyűs M. és Halász P. sérülés, Báló Tamás pedig betegség miatt volt kénytelen kihagyni a Kiskőrös elleni összecsapást. Melynek első félidejében állta a sarat a Bács-Kiskun megyei bajnokság első osztályában vitézkedő vendég csapat. Irányította a játékot a DPASE, azonban a Kiskőrös is kacérkodott a gólszerzéssel.

Végig dominált a Dunaújváros PASE az edzőmeccsen
Fotó: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

A hajrá előtt szerzett vezetést az Újváros, Tóth Ákos egy labdaszerzést követően a kapust is kicselezve gurított a hálóba. A találat után lekopírozhatta volna tettét, de a kapus hárította próbálkozását. Fordulás után elszabadult a dunaújvárosi gólhenger. Vadász Viktor szabadrúgásból növelte az előnyt, majd Szepessy Róbert zsinórban háromszor is betalált. A 70. percben Juhász révén szépített a harmadosztályba igyekvő Kiskőrös (5-1), de az utolsó tíz percben Bottlik és a duplázó Tóth Ákos is beköszönt az elfáradó vendégeknek.

Január 30-án 10.30-kor a Bölcske csapatát fogadja a DPASE a vidámparki műfüvön.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában