Tisztújítás

2020.12.08. 12:00

Újabb négy esztendő

Megtartotta esedékes tisztújító küldöttgyűlését a Nemzeti Diák-, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség (NDHSZ). A kilenctagú elnökség tagja további négy évre Schneider Béla az MLSZ Fejér Megyei igazgatója, aki a szabadidősport területén tevékenykedik.

Káldor András

Schneider Béla az NHDSZ elnökségi tagja

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Az NDHSZ alapcélja, hogy a teljes magyar lakosság – különös tekintettel a fiatal korosztály, a köz- és a felsőoktatásban résztvevő diákok és hallgatók – körében népszerűsítse az egészséges életmódot, a rendszeres fizikai aktivitást, és a sportolást.

Az online közgyűlésen – melyen Szabó Tünde sportért felelős államtitkár is részt vett – a döntéshozók egyhangú szavazással újraválasztották tisztségében a szervezetet az elmúlt négy évben elnökként irányító Balogh Gábort, az öttusasport többszörös világbajnok és olimpiai ezüstérmes egykori kiválóságát.

Schneider Béla az NHDSZ elnökségi tagja
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

– Mindhárom területen képzett szakemberek vannak az elnökségben, akik előre gondolkodnak, és fontosnak tartják ezt a területet. Jól kialakult közösség volt az előző grémium is, melyhez képest néhány személyi változás történt, de a feladat, és a munka csak több lehet a jövőben. Több uniós programban veszünk majd részt, amely jelentős területeket ölel fel – tudtuk meg Schneider Bélától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában