Foci

2020.12.28. 21:30

Sportbíró kerestetik

Az utóbbi években egyre több játékvezető „öregszik” ki, hagyja el a pályát, ám helyükre mintha nem azonos arányban érkezne az utánpótlás, ezért az MLSZ, ahogy már korábban is, intenzív toborzásba, kampányba kezdett.

Káldor András

Arany Tamás a játékvezetők „főnöke”

Az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága alapfokú labdarúgó játékvezetői tanfolyamot indít. Palotai Károly, Puhl, Sándor, Kassai Viktor nevét elég megemlíteni azok közül, akik a nemzetközi porondon is letették a névjegyüket, ám szűkebb pátriánkból Arany Tamás neve ma is jól cseng, hiszen a móri játékvezető 15 éven keresztül volt az NB I. egyik legnépszerűbb bírója, rangos nemzetközi találkozókon dirigált, manapság, pedig az FMLSZ Játékvezetői Bizottságának elnöke.

Arany Tamás a játékvezetők „főnöke”

Az idei képzésre a jelentkezési határidő: 2021. január 20. A megnyitóra három nappal később, január 23-án kerül sor. Tekintettel a kialakult helyzetre, online zajlik a tanfolyam, időtartama 65 óra, március végén, április elején ér véget. A oktatási napok szombatonként 10 órától lesznek. A feltételek között szerepel a betöltött 14. életév, erkölcsi bizonyítvány, a tanfolyam foglalkozásainak legalább 70 százalékán történő részvétel. A fizikai teszthez érvényes sportorvosi engedély kell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában