Koronavírus Fejérben

2020.12.08. 20:53

Meccseket pótolnak

Több csapat számára korábban indul a tavaszi idény, mivel a koronavírus-járvány miatt ezek az együttesek nem játszottak le néhány mérkőzést ősszel, és még a szezon előtt pótolniuk kell.

Káldor András

Radács Milán (piros) és a Mór két meccset pótolhat

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

A megyei I. osztályban a listavezető Sárosd Kronos Sport január 31-én vívja rangadóját a Mórral, majd február 6-án a Lajoskomárom csapatát fogadja. Ezt megelőzően a Mór január 24-én a Mányhoz látogat. Az Ikarus-Maroshegy január 17-én a Sárbogárddal, január 31-én a Martonvásárral otthon, míg február 7-én Kislángon pótolja elmaradt meccseit.

Radács Milán (piros) és a Mór két meccset pótolhat
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

A Martonvásár február 7-én a Mányt fogadja. A Sárbogárd az E­nyinggel január 23-án, a Bodajkkal február 6-án, hazai pályán meccsel, január 31-én pedig Ercsiben. Az Ercsi ezenkívül február 7-én a Főnix FC-vel csaphat össze. A fehérváriak előtte január 31-én Lajoskomáromba utaznak. Az Enying gárdája január 31-én Mányon fejezheti be a szezont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában