női vízipóló

2020.11.05. 22:42

Folytatná a győzelmi sorozatát a DFVE

Eddig remek őszi szezont tudhat a háta mögött a Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics női vízilabdacsapata. Öt meccs – őt győzelem a DFVE neve mellett, ami valószínűleg az OB I. 6. fordulójában is folytatódik majd.

Kecskés Zoltán

Sajben Viktóriáék felkészültek a a kihívásokra

Fotó: MVLSZ

Tökéletes rajt egy nagyon hosszú bajnokság elején, ami a későbbekben még sokat hozhat a konyhára Mihók Attila együttesének. A Magyar Kupa megnyerése után most a bajnoki aranyra fáj a foguk, amire 2011 óta várnak.

Egy derbit már megnyertek az előző fordulóban az UVSE ellen, igaz, a koronavírus miatt az újpestiek nem a legjobb kerettel tudtak kiállni. Hamarosan pedig újabb rangadó vár a válogatott játékosokkal teletűzdelt újvárosi lányokra november 14-én az FTC ellen, de előtte még a Budapesti Honvéd Sportegyesület otthonában zsebelnék be az újabb győzelmet szombaton. A mérkőzés egyértelmű esélyese a DFVE, de mint tudjuk, a kötelező győzelem olykor a legnehezebb. A találkozó egyben pedig kitűnő főpróbának ígérkezik a zöld-fehérek elleni szuperrangadó előtt.

Sajben Viktóriáék felkészültek a a kihívásokra
Fotó: DFVE.EU

Kérdés, hogy a bajnoki szünetet követően, ki hogyan tud felpörögni a mérkőzésre. Garda Krisztina, Gurisatti Gréta, Horváth Brigitta, Magyari Alda és Szilágyi Dorottya részt vett a nemzeti együttes margitszigeti edzőtáborozásán, majd visszatérve Újvárosba csatlakoztak a többiekhez. Sajben Viktória számolt be az elvégzett munkáról.

– A válogatott játékosaink nélkül készültünk a múlt héten, próbáltunk minden alapot átvenni, hogy mire megérkeznek, mindenki tudja a dolgát, helyét, és egységben legyünk. A héten már velük kiegészülve készültünk, így a családias hangulatú edzéseket felváltotta a pörgős edzésmunka. A Honvéd ellen nem egy rangadót kell várni, de mindenképpen fontos számunkra a bajnokság szempontjából is, meg természetesen minden mérkőzésnek örülünk, amit a vírushelyzet enged lejátszani. Ugyanúgy készülünk, mint a bajnokság bármelyik mérkőzésére. Átvettünk minden taktikai elemet, amikre szükségünk lehet és természetesen ezeket szeretnénk viszontlátni a játék alatt – nyilatkozta a klub honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában