izgalmas hétvége

2020.11.07. 07:20

Csúcsrangadó Seregélyesen

Az öregfiúk bajnokságban az őszi idényzáró, a 11. forduló következik szombaton. Ez a játéknap is tartogat izgalmakat a csapatok számára.

Káldor András

A sárgában játszó és az Északi csoportot vezető Tárnok a Páty csapatát fogadja

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

ÉSZAKI csoport

A listavezető, és a pontveszteség nélkül álló Tárnok tovább növelheti előnyét, mivel az őket üldöző Sóskút csapata szabadnapos lesz.

November 7., 13.30

Ercsi Kinizsi (9.)–Viadukt (6.), Dunafüred-Százhalombatta (8.)–Gyúró (10.), Perbál (7.)–Martonvásár (3.), Tárnok (1.)–Páty (4.), Vál (11.)–Tordas FÉSZ Zrt. (5.)

Szabadnapos: Sóskút (2.)

NYUGATI csoport

Mindkét, a tabella élén viaskodó együttes – a Sárszentmihály és a Lovasberény – hazai pályán fejezi be a pontvadászatot. Ha meccseiket megnyerik, akkor nem történik változás, de azért a Lovasberénynek nehezebb dolga lesz a MÁV Előre ellen.

November 7., 13.30

Jenő (12.)–Csákberény (8.), Sárszentmihály (1.)–Pátka (9.), Csákvár (7.)–Ősi (10.), Pákozd (4.)–Iszkaszentgyörgy (5.), Lovasberény (2.)–MÁV Előre (6.), Magyaralmás (11.)–Velence (3.)

KELETI csoport

Másfél hete Pázmándon a Szabadság utcában egy ház tetőszerkezete kigyulladt, és a tűz martalékává vált. A Pázmánd SE vezetősége úgy döntött, a hétvégén megrendezésre kerülő hazai, Adony elleni mérkőzés jegybevételét az otthonukat elvesztő Sziládi családnak ajánlja fel. A csoportban „hatpontos” rangadóra lesz, a Seregélyesnek az őszi elsőség már zsebben van, de nyerniük kell, ellenkező esetben a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő csökkenthet hátrányán, és riválisuk lőtávolon belülre kerülne.

November 7., 13.30

Mezőfalva (8.)–Baracs (3.), Kisapostag (11.)–Pusztaszabolcs (7.), Seregélyes (1.)–Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (2.), Pázmánd (9.)–Adony (5.), Főnix FC (6.)–Baracska (10.)

Szabadnapos: Sárosd Kronos Sport (4.)

A sárgában játszó és az Északi csoportot vezető Tárnok a Páty csapatát fogadja
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

DÉLI csoport

Ebben a csoportban hárman harcolnak az őszi bajnoki címért, szorosan ott liheg a Soponya nyomában a Mezőszilas, valamint az Enying is. Közülük a Mezőszilasnak lehet könnyebb, ők otthon fogadják a Tác-Csőszt, míg a másik két gárda idegenben kell, hogy megdolgozzon a pontokért.

November 7. 13.30

Szabadbattyán (6.)–Soponya (1.), Sárszentágota (12.)–Sárvíz (7.), Sárbogárd (8.)-Enying (3.), Lajoskomárom (11.)–Kisláng (9.), Polgárdi (10.)–LMSK Cobra Sport (5.), Mezőszilas (2.)–Tác-Csősz (4.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában