közép és nyugati csoport

2020.10.30. 22:11

Az NB III. 15. fordulója következik megyénkben

Az NB III. 15. fordulójában megyénk csapatai közül a Közép csoportban megyei rangadóra kerül sor az Iváncsa KSE és a Dunaújváros PASE között, míg a Nyugati csoportban csupán a Puskás Akadémia FC játszik pályaválasztóként.

Káldor András

Tóth Tibor (kék) góljaira szükség lesz Füreden

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

KÖZÉP csoport

2020. november 1., 13.30

Iváncsa KSE (3.)–Dunaújváros PASE (12.)

Az előző idényben kétszer találkoztak a felek, mindkét alkalommal az Iváncsa csapata zsebelte be a három pontot. Most is ők az esélyesek, főleg, hogy az újvárosiak szerdán kupameccset játszottak az Újpest ellen. Más kérdés, hogy Jakab Elek irányítása alatt sokkal jobb szériát fut a DPASE, míg a házigazdák ugyan őrzik veretlenségüket, ám október 10-én a Majosi SE ellen győztek utoljára, azóta három döntetlent értek el.

NYUGATI csoport

2020. november 1., 11.00

Puskás Akadémia FC II.(14.)–BKV Előre SC (17.)

A PAFC II. fiataljai a 12. fordulóban Nagyatádon győztek legutóbb, míg a múlt héten a kiesési zónából menekülő Balatonfüredtől kaptak ki. Patinás ellenfelük, amely megélt már szebb napokat is, idegenben csupán egyszer győzött.

2020. november 1., 13.30

Balatonfüredi FC (16.)–Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (13.)

Mindkét együttes megnyerte előző héten a meccsét, az agárdiak a Vidi ellen a kupában is bizonyítottak, bár nem jutottak tovább. A fürediek Borgulya István vezetőedző érkezése óta nem szenvedtek vereséget, így egyáltalán nem lesz könnyű dolguk Balogh Zsolt tanítványainak.

Tóth Tibor (kék) góljaira szükség lesz Füreden
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

THSE Szabadkikötő (19.)–Bicskei TC (9.)

A bicskei alakulat egyre jobban megveti a lábát az NB III.-ban, és ezen a mérkőzésen is mellette szól a statisztika, háromszor győzött idegenben a kék-sárga együttes, vendéglátóinak mindez idén még nem jött össze. Vukmir Dragan csapatának elvileg simán kell vennie ezt az akadályt.

SC Sopron (5.)–Mol Fehérvár FC II. (8.)

A soproni gárda tavaly megnyerte a pandémia miatt korábban befejezett Győr-Moson-Sopron megyei I. osztályú bajnokságot, és nem úgy nyitott a harmadosztályban, mint egy újonc. A Mol Fehérvár II. csapatának az előző fordulóban nem sikerült folytatnia remek sorozatát, Toldi Gábor vezetőedző fiainak szériája a Lipót ellen szakadt meg, miután 2-0-ra nyertek a vendégek Sóstón, pedig a két korábbi válogatott, a tartalékok közé száműzött Elek Ákos és Futács Márkó is első alkalommal pályára lépett ebben a gárdában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában