fvse

2020.10.29. 20:38

Hatpontos meccs előtt a pólósok

A vízilabda OB I/B-ben szereplő Fehérvár Vízilabda SE rendületlenül készül a hétvégi bajnoki fordulóra, hogy kijavítsák a Hódmezővásárhelyen elszenvedett csorbát.

Kecskés Zoltán

Gyöngyösi János hazai sikerben bízik

Fotó: Fehér Gábor (Fejér Megyei Hírlap Archív)

Az idei szezonban eddig négy mérkőzésből kettőt sikerült megnyerniük, így 50%-os mutatóval bírnak. Természetesen szeretnék a mérleg nyelvét a győzelem irányába billenteni az ötödik forduló alkalmával.

Erre minden esélyük meg is lesz, ugyanis szombaton 17.30-kor a Dunakanyar Waterpolo csapatát fogadják, amely csak rosszabb gólkülönbséggel szorul éppen a Fehérvár VSE mögé a bajnoki tabellán, így igazi rangadóra, hatpontos találkozóra van kilátás. A szurkolók pedig dörzsölhetik a tenyerüket.

Gyöngyösi János hazai sikerben bízik
Fotó: Fehér Gábor (Fejér Megyei Hírlap Archív)

Egyetért ezzel az FVSE vezetőedzője, Gyöngyösi János is, aki tanítványaival otthon tartaná a három pontot, amiért mindent meg is tettek az elmúlt napokban.

– A mögöttünk álló Dunakanyart fogadjuk. Egy szoros, kiélezett mérkőzést várunk, és szeretnénk hazai győzelmet ünnepelni. Sajnos sérülések és betegségek miatt még foghíjasak vagyunk, így a fiatalokra több teher hárul majd, de ez egyben nagy lehetőség is nekik a bizonyításra. A felkészülés jól sikerült, hiszen a héten minden nap tudtunk edzeni, ráadásul kétszer volt lehetőségünk edzőmeccset is játszani (VIWA-II. kerület, Oázis Sport Club), ami nagyon sokat számíthat a hétvégére nézve, hiszen kijöttek a hibák és volt időnk begyakorolni a különböző taktikai elemeket. Idén még sajnos egyszer sem tudtunk kiállni a legerősebb felállásunkkal, reméljük, szép lassan visszatér mindenki, és magabiztosabban tudunk odaállni minden mérkőzéshez – tekintett pozitívan a jövőbe a szakember.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában