Aqvital FC Csákvár

2020.09.18. 20:30

Vas megyei kupakaland

Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II. bajnokságban szereplő Aqvital FC Csákvár csapatának nem sok ideje maradt a regenerálódásra a szerdai találkozó után, hiszen szombaton délután 14 órakor már MOL Magyar Kupa-meccsen kell pályára lépnie.

Kecskés Zoltán

Fotó: Pixabay.com

Az ismert okok miatt megtizedelt fejér megyei csapat, ugyan tisztességesen helyt állt Nyíregyházán, ám így is vereséget szenvedett, de ma a MOL Magyar Kupa-mérkőzésen javíthat a Vas megyei I. osztályban szereplő Szarvaskend együttese ellen. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el.

A Visinka Ede távollétében a megbízott vezetőedző, Berndt András irányítja a csákvári csapatot, aki a klub honlapján kijelentette, hogy a bajnokság élvez elsőbbséget a kupával szemben. Ettől függet­lenül mindent megtesznek, hogy a következő körbe jussanak.

– Egyértelmű, hogy jelen helyzetünkben a bajnokság élvez elsőbbséget, de természetesen szeretnénk továbbjutni Szarvaskenden. Sok variálási lehetőségünk nincs, mi több, keretünk létszáma még csökken is szerdához képest, hiszen Ganbold Ganbayar a kupában nem játszhat nálunk, és kérdéses Koch Attila szereplése, aki a Nyíregyháza ellen megsérült, felszakadt a fejbőre és sokáig a vérzést sem tudták elállítani. Éjszaka folyamán bekerült a kórházba, ahol lekezelték a sebet és tetanuszt is kapott. A játéka kérdéses.

Helyettesítésüket az ifiből felkerült fiatalokkal oldjuk meg – mondta Berndt András, aki hozzátette, csütörtökön újabb tesztelésen esett át a teljes keret és egy játékos kivételével már mindenki negatív. Akik meggyógyultak a koronavírusból, külön munkát végezhetnek Papp Róbert erőnléti edző vezetésével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában