tenisz

2020.09.10. 21:51

Tapasztalatot szereznek

A héten is nemzetközi korosztályos tornának ad otthont a Kiskút Tenisz Klub. A mezőny a vártnál jóval kisebb, de a fehérvári fiatalok számára ez is remek alkalom a tapasztalatszerzésre.

Németh Krisztián

Az elmúlt időszakban több, a nemzetközi szövetség (ITF) égisze alatt működő torna is elhalasztásra vagy törlésre került. A Viszló Trans Kupa nem – igaz, meglehetősen megcsappant a létszám és a külföldi kontingens.

Az eredetileg kettes kategóriájú versenyből ötös lett, legfeljebb 18 éves versenyzők indulhattak. A házigazdák képviseletében egyesben a fiúknál Budai Zoltán, Gombás Péter és Szombathelyi Benedek kóstolt bele a színvonalba, utóbbi jutott a legtovább, ő a legjobb tizenhat között esett ki. A lányoknál Badics Mila is a második fordulóban búcsúzott, az első helyen kiemelt román Zvonaru ütötte el a továbbjutástól.

Párosban Szombathelyi Benedek és a nyíregyházi Pál Noel kettőse pénteken az elődöntőbe jutásért játszik, Badics Mila és Nagy-Békési Bíborka duója pedig már a fináléért mecsel. A döntőkre szombaton és vasárnap kerül sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában