Elnökségi ülés

2020.09.14. 21:28

Hosszan tartó krízis alatt

Elnökségi ülést tartott az Alba Volán Sportclub.

Horog László

Jobbra Tóth István elnök

Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

A klubelnök, Tóth István megköszönte a kollégák példás hozzáállását, a munkatársak március óta a nehéz helyzetben is jól végzik munkájukat. Bár senki nem tudja, a pandémia mikor ér véget, a klub első embere igyekezett optimizmust sugározni.

– Az igazság az, fél évvel ezelőtt nem gondoltam, hogy a krízis ilyen sokáig tart, így megrengeti a gazdaságot. Ha jóra fordulnak a dolgok, bízom abban, hogy visszatérhetnek azok az edzők, akiktől kényszerből elköszöntünk. Úgy gondolom, mindenki megértette, ahhoz, hogy a következő években is működőképes legyen a két ötkarikás kvótás sportolóval rendelkező egyesületünk, a megszorításokat be kellett vezetnünk. Az elmúlt időszakban négy sportolónk családja támogatta több tízezer forinttal a klubot, amiért köszönet jár nekik. Ügyvezetőnk, Sárvári László a kisebb szponzorainkat látogatja, hogy ne engedjék el a kezünket.

Jobbra Tóth István elnök
Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

Második napirendi pontként Vörös Zsuzsanna szakosztály-igazgató számolt be a Magyar Öttusa Szövetség közgyűléséről, ahol 40-ből 33 szavazattal megerősítették általános alelnöki tisztében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában