foci

2020.08.02. 09:00

Szomszédvárak rangadója

A Tatabánya FC otthonában indítja az NB III Nyugati csoportjának őszi pontvadászatát vasárnap 17.30-kor a Grosics Gyula Stadionban a Bicskei TC együttese. Vukmir Dragan vezetőedző bízik abban, hogy három ponttal térnek haza.

Káldor András

Érdekesen alakult a bicskei gárda felkészülése, hiszen az együttes játékoskerete alaposan átalakult. Sok fiatal érkezett, ám a vezetőedző hangot adott annak, hogy némileg hosszabb is lehetett volna a ráhangolódás időszaka. Öt edzőmeccset játszottak, több, kevesebb sikerrel, ám a lényeg azon volt, hogy az újak minél előbb beilleszkedjenek, és összeérjen a társaság.

– Amennyire tudtunk minden munkát elvégeztünk, szerintem jó csapatunk lesz! – jelentette ki határozottan Vukmir. – Még nem tudni, hogy a fiatalság és a rutintalanság mennyire számít, de nyerni akarunk vasárnap.

A csapata régi riválisával került szembe, hiszen valamivel több mint egy éve éppen velük szemben harcolta ki a harmadosztályú tagságot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában