NB III.

2020.08.26. 09:25

Parázs meccsek jönnek

Szerdán ismét hétközi fordulót rendeznek az NB III.-ban. Igazi csemegének ígérkezik az élen álló Iváncsa KSE és a dobogós Dabas-Gyón FC összecsapása.

Kecskés Zoltán

A gárdonyi Zsigmond Bence (kék) gólt lőtt a ZTE II.-nek Fotó: Krics. / FMH

Közép csoport

Iváncsa KSE (1.) – Dabas-Gyón FC (3.)

Iváncsa, 17:30

Újabb rangadó vár a harmadik helyezett ellen Domján Attila tanítványaira, akik öt forduló után még mindig veretlenek, ráadásul valamennyi mérkőzésükön győztesként hagyták el a pályát. A mutatójuk is igazán briliáns: összesen tizenöt gólt lőttek és csupán két gólt kaptak, így joggal bízhatnak a hasonló folytatásban.

Dunaújváros (10.) – Kozármisleny (14.)

Dunaújváros, 17:30

Önbizalommal telve fogadhatja a DPSE hazai pályán a Kozármislenyt, miután a hétvégén sorozatban a második győzelmüket ünnepelhették az újvárosiak a Taksony ellen. Igazi hatpontosok csatája lesz a szerdai, ugyanis újabb diadal esetén már tabella első felébe léphetnének fel.

A gárdonyi Zsigmond Bence (kék) gólt lőtt a ZTE II.-nek Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Nyugati csoport

III. Ker. TVE (1.) – Gárdony-Agárd Gy. (17.),

Budapest, 17:30

Bár a Gárdony együttese remekül játszott idegenben a ZTE FC II. otthonában és sokáig úgy tűnt megszerezheti hőn áhított első győzelmét, végül mégis pont nélkül maradt, így a tabella 17. helyén szerénykedik. Az biztos, hogy most sem lesz egyszerű dolga Balogh Zsolt tanítványainak, ugyanis az éllovas otthonába látogatnak, akiknek muszáj győzniük, ha szeretnék megtartani első helyüket.gá

MOL Fehérvár FC II. (15.) – Komárom VSE (9.)

Székesfehérvár, 17:30

A fiatal fehérvári játékosok jó játékot mutattak és jelentős próbatétel elé állították a veretlen Érdi VSE-t a hétvégén. Bár kikaptak, a kidolgozott helyzetek és az akarat előbb-utóbb pontokban is megmutatkozhat. A kilencedik Komárom VSE-t látják vendégül.

Bicskei TC (8.) – BKV Előre (13.)

Bicske, 18:30

A bicskeiek egyre jobb formában vannak és folyamatosan lépdelnek fel a tabellán. Legutóbb a Balaton partjáról, Balatonfüredről hozták el a három pontot Dragan Vukmir legényei, így nagy önbizalommal léphetnek pályára hazai pályán a BKV Előre ellen is.

Pápai Perutz FC (7.) – Puskás AFC II. (10.)

Halasztva: szeptember 23.

Kedden a Puskás Akadémia FC közleményében jelentette be, hogy az eredetileg a pápai Perutz Stadionban 17 óra 30 perckor kezdődő idegenbeli bajnokija halasztásra kerül. A mérkőzés új időpontja szeptember 23., szerda kora este 18 órakor lesz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában