Két kategóriában hirdettek győztest

2020.07.31. 21:55

Lerázták a homokot a röpisek

Két kategóriában hirdettek végül győztest az I. Székesfehérvári Strandröplabda Bajnokságon.

Ferencz Balázs

Látványos labdamenetekkel küzdöttek

Fotó: fehervarvolley.hu

Ugyan több kategóriába is lehetett nevezni az I. Székesfehérvári Strandröplabda Bajnokságra, végül a férfiak és a mix csapatok között hirdettek bajnokot. A Felsővárosi Általános Iskola és a Bregyó pályáin három fordulót bonyolítottak a szervezők, s az elért eredmények összesítése után döntő összecsapások során alakult ki a végső sorrend.

A bajnoki döntő mix, azaz vegyes kategóriájában a Hizsnyai-Zolnai Vanda–Fáskerti Fanni duó aratott diadalt. A további sorrend: 2. Kajsza Andrea–Kholman Norbert, 3. Héninger Péter–Turóczky Bence, 4. Radicsné Pőcze Ildikó–Pőcze Attila.

Látványos labdamenetekkel küzdöttek
Fotó: fehervarvolley.hu

A férfiaknál a Szőke Zoltán, Takács Milán alkotta kettős nem talált legyőzőre. A további sorrend: 2. Kaposi Tamás–Péter Benedek, 3. Neukum Gábor–Lengyel Tamás, 4. Gazsi Péter–Gazsi Gerő Zsombor.

– A három fordulóból plusz döntőből álló bajnokság jól szolgálta a célokat, úgy a sportág népszerűsítést, mint a mozgás örömét. A kategóriánkénti napi hat-hat mérkőzésből a 3. fordulóban már huszonegy meccset kellett levezényelnünk – értékelt Gazsi Péter, versenyigazgató.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában