foci

2020.07.14. 20:36

Jól indított a DPASE

Magabiztos sikert aratott a MOL Fehérvár II elleni első, hétvégi felkészülési mérkőzésén a Dunaújváros PASE.

Káldor András

Kesztyűs Máté góllal mutatkozott be a DPASE-ben F.: a klub

Keményen dolgozik a ­DPASE csapata, készülnek az NB III. augusztusi rajtjára. Lőrincz Emil vezetőedző tanítványai a félbeszakadt idényben a Középcsoportban az 5. helyen zártak, ám a nyár folyamán jelentősen átalakult a kerete: Horváth Kevin, Busa Bence, Tapiska Géza, Reicheld Alex, Puskás Gábor, Kis Balázs, valamint Besztercei Attila máshol képzeli el a jövőt. Érkezett viszont Lakatos Gergő (Mosonmagyaróvár), és Kesztyűs Máté (Paks).

Dunaújváros PASE–MOL Fehérvár FC II 3-1 (2-0)

DPASE: Pokorni – Tóth, Lakatos, Hompót, Zámori, Dorogi, Barna, Áman, Novák, Szepessy, Kesztyűs. Csere: Orczy, Al-Sheraji, Halász, Kovács, Németh, Mayer. Vezetőedző: Lőrincz Emil

MOL Fehérvár II: Dala – Fodor P., Vágó, Tóth A., Illés – Tóth B., Horváth B., Major, Géresi – Molnár M., Galacs. Csere: Rádai, Maxim, Zólyomi, Rónaszéki, Kövesdi, Hajdinger, Papp M. Vezetőedző: Toldi Gábor

Kesztyűs Máté góllal mutatkozott
be a DPASE-ben F.: a klub

A rekkenő hőségben megrendezett összecsapáson Novák Zsombor már a 12. percben megszerezte a vezetést a vendéglátóknak, 1-0. A 38. percben az első újvárosi mérkőzését játszó Kesztyűs révén duplázta meg előnyét a piros-fehér alakulat, 2-0. Az 55. percben Horváth Bálint talált be, és ezzel újból nyílt lett a találkozó, 2-1. Azonban a 67. percben Kovács Barnabás újfent kétgólosra hizlalta a ­DPASE előnyét, 3-1. A DPASE legközelebb egy hét múlva lép pályára, a Veszprém ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában