toborzó

2020.05.22. 20:16

Lehetőség a további fejlődésre Móron

Aki 2002 és 2008 között született, és kedvet érez ahhoz, hogy a megyei I. osztályú bajnokság élcsapata, a 2019–20-as, végeredmény nélkül záruló bajnokságban a második Móri SE kötelékében futballozzon, annak a későbbiekben erre lesz lehetősége.

Káldor András

Fotó: pixabay.com

A klub ugyanis toborzót hirdetett azon játékosok számára, akik szeretnék megmutatni tudásukat, és kipróbálnák magukat. Akik „átesnek” a rostán, már az őszi idény során pályára léphetnek a különböző korosztályos együttesekben. Jelentkezni lehet Végvári Ádámnál a +36 70 408 2230-as telefonon.

Szintet ugrana a Mór az utánpótlásban
Fotó: FMH-archív

– Teljes körben szeretnénk szintet ugrani az utánpótlás területén, ehhez pedig arra van szükség, hogy az U19-es, az U17-es, az U15-ös és az U14-es korosztályban indítsunk az országos bajnokságokban versenyző csapatokat. Nem minden korosztályba keresünk komplett csapatot, az U19-be két, az U17-be három játékost, amolyan finomhangolásként. Aki a környéken lakik, és többet érez magában, de a Mol Fehérvárhoz még nincs felnőve, azt várjuk, mi szeretnénk részére az átmenetet képezni – tudtuk meg Végvári Ádámtól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában