NB II

2020.02.27. 08:00

Kötelező győzelmek előtt a férfi kézisek

A 14. forduló mérkőzéseit rendezik meg az NB II-es férfi kézilabda-bajnokságban a hétvégén, mindkét fehérvári klub esélyesként lép parkettre.

Krebsz András

Az előző körben a Cunder együttesét egy góllal legyűrő (27-26) Alba-Máv-Előre SC csapata szombat este 18 órától a 9. helyen tanyázó Budapest Honvéd gárdáját látja vendégül a VOK-ban.

Az éremre hajtó Grőber-tanítványok számára a nyitófordulóban elszenvedett csömöri vereség után a lehető legjobbkor jött a városi rangadón aratott siker, Czérnáék ezzel két pontra megközelítették a dobogó legalsó fokát elfoglaló Gödöllőt, akiket szerencsés esetben szombaton be is foghatnak.

A hat bajnoki óta nyeretlen cunderesek Vácon szeretnének véget vetni rossz szériájuknak, erre pedig az Erdei Krisztián által irányított alakulatnak minden esélye megvan, a tabella 11. pozíciójában szerénykedő váciak a koronázó városban ősszel simán kikaptak (34-23). A találkozót vasárnap 17 órától rendezik meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában