MOL Fehérvár FC II–Iváncsa KSE

2020.02.20. 23:28

Döntetlen maradt a csata

A labdarúgó NB III Középcsoportjában szereplő Iváncsa KSE Fehérváron vendégeskedett.

Dévai Nándor Csaba

Lámpafényes mérkőzésen játszottak döntetlent a felek Fotó: FG

Fotó: gaborfeherphoto

MOL Fehérvár FC II–Iváncsa KSE 1-1 (0-1)

MOL Aréna Sóstó edzőpálya

Iváncsa: Prokop – Madarász, Aradi, Varga, Fekecs – Pribék, Domokos, Cseszneki (Schnierer J. 82.p) – Tóth (Lakakisz 82 p.), Killer (Nyúl 75 p.), Zabari. Vezetőedző: Domján Attila.

Lámpafényes mérkőzésen játszottak döntetlent a felek Fotó: FG

A Bicske elleni igen paprikás 90 percet követően újabb megyei párharccal folytatódott az Iváncsa felkészülési időszaka, ezúttal az NB III Nyugati csoportjának 14., azaz kieső helyén álló MOL Fehérvár FC II gárdája ellen. Az iváncsai alakulat sérülések miatt meglehetősen hiányos kerettel volt kénytelen kiállni, a sebességen viszont ez nem hagyott nyomott. Fehérvári mezőnyfölénnyel indult a találkozó, a vezetést viszont a szervezetten védekező vendégek tudták magukhoz ragadni: egy bal oldalon futó kontra végén Tóth Zoltán váltotta gólra Fekecs Dávid átadását, 0-1. A hazaiak a 30. percben Zsóri Dániel szabadrúgásával veszélyeztettek, ám ezt hárítani tudta Prokop Rotiszláv. Végül a 80. percben, egy szögletrúgást követően sikerült egalizálnia a Fehérvárnak, mely eredmény már nem is változott, 1-1.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában