Foci

2020.02.14. 19:31

Az újrázás a Csákvár célja a Haladás ellen

A labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II. 24. fordulójában a kieső zónában tanyázó Szombathelyi Haladás együtteséhez látogat az Aqvital FC Csákvár csapata.

Dévai N. Csaba

Két hete, az első tavaszi forduló során a feljutásra törő Budafok otthonában ért el 1-1-es döntetlent a csákvári gárda, majd mivel a korábban kizárt Balmazújváros ellen léptek volna pályára, a múlt forduló során szabadnaposak voltak Visinka Ede tanítványai. A feltöltött energiacellákat a tavaly NB I-ből kieső, augusztusban Csákváron 3-1 arányú vereséget szenvedő, jelenleg utolsó előtti helyen álló Haladás ellen használhatják a sárga-kékek.

– Egyáltalán nem számítok egy könnyű mérkőzésre, a tabellán elfoglalt helyezésük nem tükrözi a mutatott játékukat. Hazai pályán kifejezetten nehéz őket legyűrni, ám ezzel együtt természetesen győzelmi reményekkel utazunk, mindent megteszünk majd a sikerért – nyilatkozta Visinka Ede vezetőedző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában