Beérhetik a címvédőt

2020.02.12. 07:10

A Dunaújvárosi Acélbikák a címvédő Ferencvárost fogadják hazai jégen

Rangadót rendeznek szerda este a jégkorong Erste Liga felsőházában, mikor a Dunaújvárosi Acélbikák a címvédő Ferencvárost fogadják hazai jégen.

Dévai N. Csaba

A Fradi kilenc-, a DAB kétmeccses győzelmi szériáját folytatná

Fotó: Dunaújvárosi Acélbikák

Jó hangulatban várhatják a Fradi válogatott játékosai, így a csapatkapitány Nagy Gergő a bajnoki folytatást, miután a nemzeti együttessel kiharcolták a továbbjutást az olimpiai selejtező következő körébe.

A Fradi kilenc-, a DAB kétmeccses győzelmi szériáját folytatná
Fotó: Dunaújvárosi Acélbikák

Szükség is lesz a megfelelő mentális állapotra, hiszen bár a két csapat idei négy mérkőzéséből hármat a fővárosiak nyertek, az Acélbikák kiváló formában vágtak neki a középszakasznak: négy mérkőzésből hármon arattak sikert, egyedül a DEAC tudta legyőzni őket – így történhetett meg, hogy az egy bónuszponttal induló Dunaújváros fellépett a második helyre.

Az első helyen éppen szerdai ellenfelüket találjuk három pont távolságra, így egy esetleges sikerrel be is érhetnék a zöld-fehéreket. Kitűnő mérkőzésre van kilátás, amely 18 órakor kezdődik majd Újvárosban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában