Foci

2020.01.20. 18:30

Mostantól éjjel is játszhatnak Bicskén

Átadták a Bicskei TC vadonatúj világítás-­rendszerét, így innentől mindkét nagyméretű labdarúgópályán edzéslehetőséghez jutnak a labdarúgók az esti időszakban is.

Káldor András

450 LUX teljesítményre képesek a világító oszlopok

Fotó: 2060.blog.hu

A műfüves pályán hat, a füves center pályán öt oszlop magaslik az égbe, utóbbi játéktéren 40 db fényszóró, 80 ezer watt teljesítménnyel és nagyjából 450 lux világít. Ezzel a fényerővel már az NB III-as mérkőzések lebonyolítása is lehetővé válik. Így a március 8-án megrendezésre kerülő 18., tavaszi nyitó fordulóban a III. ker. TVE elleni bajnokin – mely 18 órakor kezdődik – már villanyfényes találkozóra várják a szurkolókat.

450 LUX teljesítményre képesek a világító oszlopok
Fotó: 2060.blog.hu

Az átadóünnepségen a Bicske Tigers szurkolói csoport mini­-tűzijátéka után a Queen együttes We are the champions című dalának akkordjaira egyesével kapcsolták fel a fényforrásokat, majd Tessely Zoltán elnök méltatta a 67 milliós fejlesztés előnyeit, mely 70 százalékban TAO-forrásból valósult meg, a 30 százalék önerőt pedig Bicske Város Önkormányzata biztosította támogatás formájában. Az utánpótlás az ünnepséget követően még sokáig kergette a labdát a fényárban úszó játéktéren, az aznap edzést tartó csapatok megkezdték foglalkozásukat, hiszen javában tart már a felkészülés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában