Nem dupláztak

2020.01.29. 23:08

Kiütéses győzelmek is születtek

Három utánpótlás-korosztály labdarúgói léptek pályára az évek óta nagy sikerrel megrendezett FMLSZ kupáért a Főnix csarnokban.

Káldor András

Nagy küzdelem, kemény csaták zajlottak a Főnixben F.: Fehér Gábor

Fotó: gaborfeherphoto

A jövő reménységei számára kiírt megmérettetéseken az előző évben győztes csapatok közül egyik sem tudta megvédeni címét, mivel 2019-ban U19-es és az U16-os korosztályokban egyaránt a Mór együttesei diadalmaskodtak, igaz az U14-eseknél sem sok hiányzott a móri sikerhez, de itt az Iváncsa gárdája zsebelhette be az aranyérmet.

Az U19-es korosztályban 16 csapat indult, és a selejtezőket négy csoportban bonyolították. Itt a Videoton Baráti Kör Egyesület és az Iváncsa „B” együttesei jutottak a fináléba, mely 2-2-vel zárult, ám a büntetőket követően a fehérváriak emelhették magasba a serleget, míg a harmadik helyen a Csákvár csapata végzett. A torna válogatottja: Gál László (VBKE), Madarász Dominik (VBKE), Erdei Barnabás (Kisláng), Schnierer Joel (Iváncsa „B”), Lakakisz Nikolaosz (Iváncsa „B”), Csörgei Bálint (Csákvár).

Nagy küzdelem, kemény csaták zajlottak a Főnixben F.: Fehér Gábor

Az U16-osoknál 9 gárda küzdött a kupáért, és két csoportban vívták a selejtező mérkőzéseket. A döntőbe végül a Csákvár és a Baracs együttesei kerültek, a csákváriak 7-0-as győzelem után léphettek a dobogó legfelső fokára, a DPASE pedig bronzérmes lett. A torna válogatottja: Szabó Benjamin (Baracs), Győri Bálint (Baracs), Dénes Csanád Vilmos (Csákvár), Király Ákos (Csákvár), Tömöri Balázs (DPASE), Krausz Zsolt (Mór).

Az U14-es korosztályban 5 csapat körmérkőzéses formában döntötte el az elsőséget, melyet a DPASE több lőtt góljának köszönhetően a Mór és a DUFK alakulatai előtt zsebelt be. A torna válogatottja: Simon Lóránt (Sárbogárd), Somogyi Dominik (DPASE), Perczel Ákos (DPASE), Hartl Kristóf (Mór), Vörösmarti Milán (Mór), Jánvári Noel (DUFK).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában