Rotpunkt-Redrock

2020.01.28. 12:22

Jól indult az év a fehérvári mászóknál

Lezajlott a 2020-as esztendő első falmászó versenye, a fehérvári sportolók egy arany-, egy ezüst- és két bronzéremmel tértek haza a hétvégén megrendezésre kerülő Mászóka Nehézségi Kupáról.

Krebsz András

Pajor Vince

Forrás: egyesület

Fotó: Vainel Gyula 1955

A Vas megyei megmérettetésen a Rotpunkt Sziklamászó Egyesület versenyzői és a redrockos Domahidy Kata képviselték a koronázó várost. A nyílt női és ifjúsági A korosztályban is induló Forgács Eszter Evelin előbbiben a 14., utóbbiban a 4. pozíciót szerezte meg.

Tóth-Krisó Míra
Fotó: egyesület

A nyílt férfi mezőnyben életében először versenyző Pajor Vince a 24. helyen zárta a viadalt, a 2006-os születésű mászó az ifjúsági B korcsoportban éppen csak lecsúszott a dobogóról.

A rotpunktos különítmény
Fotó: egyesület

A serdülőknél két bronz is termett a rotpunktosoknak: Hegedüs-Krisó Dénes a fiúk, Juhász Tamara pedig a lányok között állhatott a pódium legalsó fokára.

Pajor Vince
Fotó: egyesület

Gyerek korcsoportban Domahidy Kata a második helyen fejezte be a köteles biztosítás mellett zajló versenyt. A miniknél egy győzelem is összejött, Németh Levente Attila az összes vetélytársánál jobbnak bizonyult, míg a lányok mezőnyében Varga Jázmin Panna a 6., Tóth-Krisó Míra a 7. legjobb eredményt érte el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában