emblematikus személyekre

2020.01.19. 21:15

Ismét futballal emlékeztek Pázmándon

A hétvégén került megrendezésre a Pázmándi Sportközpontban a II. Boronai József, Id. Horváth István, Majdán Károly Emléktorna.

Káldor András

Sportszerű, férfias küzdelem folyt a pályán

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Mindhárman emblematikus alakjai voltak a megyei sport­életnek, munkájukkal sokat tettek a sportegyesületük fejlődése érdekében. Boronai József a Pettend SE elnökeként egy ütőképes csapatot épített fel, idősebb Horváth István Pettenden, Kápolnásnyéken és Velencén is tevékenykedett edzőként, majd később Pázmándon sportvezetőként dolgozott. Majdán Károlynak rengeteget köszönhet Pázmánd SE szakosztálya, nevéhez fűződik az öltöző épület, az aszfaltos kézilabdapálya, valamint az eredményjelző megtervezése. Pázmánd SE 125. évi évfordulóját követően választották az egyesület „Örökös Elnökének”.

Sportszerű, férfias küzdelem folyt a pályán
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

A megmérettetésen hat csapat vett részt. Pettend SE és Pázmánd SE két-két gárdát vonultatott fel Kápolnásnyék és Pázmándfalu együttesei mellett. Nemes csatában a Pázmánd I. együttese végzett az élen, a Pettend II. és a Pettend I. csapatai előtt.

A torna legjobb kapusa Farsang Mihály (Pázmánd I.) lett, a torna gólkirálya Czottner Ádám (Pettend II.), a torna legjobb játékosa címet Bercsik Károly (Pettend I.) érdemelte ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában