újévi teremlabdarúgó-torna

2020.01.13. 19:16

Felcsútra került a serleg

Immár tizedik alkalommal rendezték meg az újévi teremlabdarúgó-tornát sportegyesületek igazolt labdarúgói számára.

Káldor András

Idén is színvonalas tornát rendeztek a száriak Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Az idei megmérettetésen 21 csapat képviseltette magát. Fejér megyén kívül Komárom-Esztergom megyéből és Budapestről is érkeztek csapatok. A szervezők egy hatos és három ötös csoportba osztották a résztvevőket, előtérbe helyezve a sok játéklehetőséget.

Az A csoport küzdelmeit Szabadegyháza csapata nyerte meggyőző játékkal. Mögöttük Vál alakulatának sikerült bejutnia a legjobb nyolc közé. A B jelű ötösből Bodajk magabiztosan végzett csoportja élén a PAFC III előtt. A C jelű ötösből a házigazda Szár mögött Etyek csapata menetelt a negyeddöntőig. A D jelű csoportban a Vértessomló együttese diadalmaskodott a Pátka csapatát megelőzve.

Az első negyeddöntőben Szabadegyházát a PAFC III legyőzte, a Szár gárdája pedig meggyőző játékkal 3-0-ra verte a fáradt Pátkát, majd a Bodajk büntetőkkel ment tovább a Vál ellen. Az Etyek és Vértessomló mérkőzése az 1-1-es rendes játékidő után hétméteresekkel dőlt el. A büntetőpárbajt az etyeki csapat 2-1 arányban nyerte.

Idén is színvonalas tornát rendeztek a száriak
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Az elődöntőben a PAFC III és Bodajk szoros mérkőzésen verte a Szár és az Etyek együtteseit. A bronzmérkőzésen Szár az utolsó erejét mozgósítva 2-0 arányban diadalmaskodott Etyek csapata felett.

A döntőben a felcsúti gárda helyenként tetszetős játékkal 2-0-ra legyőzte a kitűnő játékerőt képviselő bodajkiakat.

A gólkirály Mérten Tamás (PAFC III) lett 6 góllal. A legjobb kapus címet Nagy Márk (Bodajk) érdemelte ki. A legjobb játékos díja Nyitrai Róbert (Szár) vitrinjébe került.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában