Gárdony-Pázmánd NKK

2019.12.19. 21:46

Gyerekeket leptek meg a női kézisek

A Gárdony-Pázmánd NKK NB I/B-s női kézilabda­csapata első ízben látoga­tott el a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ fehérvári intézményébe, valamint a velencei gyermek­otthonba. Természetesen nem mentek üres kézzel.

Ferencz Balázs

Az egyesület játékosai és munkatársai gyűjtötték az ajándékokat

Fotó: klub

A másodosztályú női kézilabda-­bajnokság kilencedik helyén telelő Gárdony-Pázmánd NKK felnőtt együtteséből Magyar Nikolett és Kuti Dorina, valamint a vezetőedző, Virincsik Anasztázia csatlakozott a klub ifi- és NB II-es csapatának ajándékozó tagjaihoz. Az elnök, Domak Éva, valamint a technikai vezető és a masszőr szerepét is betöltő Pap Ágnes fejéből pattant ki az ötlet, hogy lepjék meg a székesfehérvári és a velencei otthonban élő gyerekeket. Az egyesületen belül hirdették meg a gyűjtőakciót, s a játékosok könyveket, társasjátékokat, plüssöket ajánlottak fel, Velencére pedig ruhaneműt is vittek.

Az egyesület játékosai és munkatársai gyűjtötték az ajándékokat
Fotó: klub

Az ajándékokat az ötletgazdák saját kezűleg csomagolták, melyeket a kicsik ujjongó örömmel bontogattak. A Tüzér utcában énekkel, Velencén zsíros kenyérrel és teával fogadták a gyerekek az ajándékozókat, s a meghitt, lélekemelő találkozás pillanatai annyira megfogták a kéziseket, hogy elhatározták: az intézményekkel év közben is tartani fogják a kapcsolatot. Meglátogatják a gyerekeket, míg a kicsik a mérkőzéseken is szurkolhatnak majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában