megye II.

2019.11.16. 09:25

Tavaszi forduló lesz az őszben

A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság 14. fordulójára kerül sor az előttünk álló hét­végén. Északon az őszi bajnok Mány Pusztavámon, míg Délen a Vajta csapata Előszálláson lép pályára.

Káldor András

A gólgyáros Varga Józsefre (fehér) is szüksége lesz a Nyéknek F.: KRI

THERMOVÁR

ÉSZAKI CSOPORT

Szokásosan szombaton várja ellenfelét a Bakonycsernye csapata, melyet a záró őszi játék­napon „beelőzött” a Tó-Vill Kápolnásnyék együttese. A Bányásznak nem okozhat gondot az idegenben még nyeretlen Bicske II legyőzése. A már említett Tó-Vill Kápolnásnyék Száron lép pályára a három pont megszerzéséért. Höltzl Richárd csapatának erre minden esélye megvan, mivel vendéglátóik hazai mérlege nem éppen ró­zsás, hat mérkőzésből csupán egyszer tudtak nyerni. Az ősszel kifejezetten jó formát mutató Csór Truck-Trailer pedig Szabadbattyánban szerezheti meg harmadik idegenbeli győzelmét.

2019. november 16., 13.00

Bakonycsernye BSE (3.)–Bicske II (14.)

2019. november 17., vasárnap 13.00

Szár KSE (11.)–Tó-Vill Kápolnásnyék (2.)–Martonvásár, Szabadbattyán KSE (13.)–Csór Truck-Trailer (5.), Pusztavám-Jüllich (8.)–Mányi TK (1.), Puskás Akadémia FC III (4.)–Flavus Velence II (9.), Herceghalom (7.)–Fehérvárcsurgói SE (10.), Pátka (12.)–Pákozd (15.)

Szabadnapos: Vál (6.)

A gólgyáros Varga Józsefre (fehér) is szüksége lesz a Nyéknek F.: KRI

GROUPAMA

DÉLI CSOPORT

Jó mérkőzésre van kilátás Baracson, a tavaly még megye egyes vendéglátók ott lihegnek a listavezető Vajta nyomában, amennyiben be szeretnék őket fogni, hozniuk kell az Adony elleni találkozót. Az előző héten hat találatot elérő Aba-Sárvíz FC a sereghajtó Seregélyest fogadja, minden bizonnyal hasonló végeredménnyel lenne elégedett Bor Dezső abai vezetőedző. A Káloz gárdája számára nagy valószínűséggel hiányozni fog a múlt héten hazai pályán a Sárbogárd II ellen elhullajtott két pont, számukra kötelező lenne a győzelem, de nem lesz könnyű dolguk az LMSK Cobra Sport együttesével szemben. A Szabadegyháza vasárnap Dunaföldváron az Előszállás ellen az első félidőben megnyugtató előnyt szerzett, és győzött, ellenfelük, a Sárbogárd II kemény dió lehet, bár egy időben játszik a „nagycsapatuk” is, Ercsiben, így kérdéses, kik lesznek ott náluk a kezdő tizenegyben.

2019. november 17., 9.30

Előszállás SE (11.)–Vajtai RSC (1.) – Dunaföldvár

2019. november 17., 13.00

Aba-Sárvíz FC (10.)–Seregélyes (14.), Baracs SE (2.)–­Adony (6.), DUFK SE (7.)–MPF Ráckeresztúr (12.), Pusztaszabolcs-Iváncsa II (13.)–Nagykarácsony GYSA (5.), Kálozi SE (3.)–LMSK Cobra Sport (9.), Szabadegyháza (4.)–Sárbogárd II (8.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában