Erste Liga

2019.11.24. 21:52

Szoros csata utáni Titánok-siker született

Az Ers­te Liga 22. játéknapján a Fehérvári Titánok győzelmi reményekkel várták a Hokiklub Budapest csapatát, akiket kemény mérkőzésen gyűrtek le.

Káldor András

A két fiatal együttes párharcát a Titánok húzták be

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Fehérvári Titánok–Hokiklub Budapest 4-3 (1-1, 3-2, 0-0)

Székesfehérvár, 154 néző

Vezette: Berger, Babic, Szabó D., Horváth M.

Titánok: Gyenes – Kiss R. Mangone (1) – Horváth M., Shartz – Imre P. (1), Vas Márk (2) – Erdély B.; C. Campbell, Madácsi 1, Zion (2) – Balogh B. 1, Dézsi 1, Péter A. (1) – Almási, Buzás, Nagy Á. (1) – Császár 1, Kovács Alex, Vincze G. Edző: Kiss Dávid.

HK Budapest: Kiss B. – Lakatos, Szécsi – Hovinen (1), Lévai M. – Bugár, Reiter A. 1 – Berry-Lamontagna; Pihlqvist, Sátek, Szűcs I. 1 – Koski, Petres 1 (1), Szappanos (1) – Albert T., Lőczi, Németh Á. – Horváth B., Izsák, Kedves R. Edző: Jens Brändström.

Kiállítások: 6, ill. 12 perc.

Kapura lövések: 31-25.

Pörgős, hajtós harmadokat produkált mindkét együttes, bár a Titánokat alaposan meglepte a HK energikus játéka, így nem lehetett csodálkozni azon, hogy kétszer is vezettek a közelmúltban edzőváltáson átesett piros-fehérek. Viszont Kiss Dávid legénysége végig űzte ellenfelét, nem ismertek elveszett korongot, és az emberelőnyös szituációkat – ahogy már idén annyiszor – jól használták ki, és egy percig sem hitték el, hogy ezt az összecsapást ők elveszíthetik.

A két fiatal együttes párharcát a Titánok húzták be
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A második harmad gólokban bővelkedett, ez is kifejezetten jót tett a meccsnek, főleg abban a tekintetben, hogy hazai előnnyel várhatták a záró húsz percet, mely után már nem változott az eredmény, bár lett volna esélye ezen változtatni a Hokiklubnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában