Jancsek Csaba Labdarúgó Emléktorna

2019.11.21. 16:30

Megyei katasztrófavédelmi labdarúgó-bajnokságot rendeztek Fehérváron

A hagyományos sportverseny a hat éve elhunyt székesfehérvári hivatásos tűzoltónak, Jancsek Csaba tűzoltó főtörzsőrmesternek állít emléket. A bajnokságon ezúttal hét csapat mérte össze technikai tudását és ügyességét a Főnix Sportcsarnokban.

Katasztrófavédelem

Fotó: Katasztrófavédelem

Az emléktornán a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, valamint a székesfehérvári, a dunaújvárosi és a sárbogárdi hivatásos tűzoltó-parancsnokságok csapatai mellett részt vett az Alba Tűzőrség és a Véd-Sz–Dunaferr létesítményi tűzoltóság. A bajnokság idén is a sárbogárdi hivatásos tűzoltók diadalával zárult. Második helyen a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók, míg a dobogó harmadik fokán a Véd-Sz–Dunaferr létesítményi tűzoltók végeztek.

Fotó: Katasztrófavédelem

Az idei labdarugó torna Gólkirályi címét Szurma Péter szerezte meg, a Véd-Sz Dunaferr színeiben. A legjobb kapusnak a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság kapusa, Ódor Richárd tűzoltó főtörzsőrmester bizonyult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában