két arany, egy ezüst

2019.11.20. 22:04

Falmászósikerek a fővárosban

Az idei utolsó előtti boulder falmászó Magyar Kupa versenyt rendezték a fővárosban a hétvégén, a fehérvári sportolók két arany- és egy ezüstéremmel térhettek haza.

Krebsz András

Több mint jól másztak a fehérvári versenyzők Fotó: Krebsz András

A GI Klubban megrendezett viadalon nagy kihívást jelentett a mászók számára, hogy a szervezők IFSC kompatibilissé próbálták tenni a versenyt, így a megszokotthoz képest kevesebb út állt az indulók rendelkezésére.

Nyílt női kategóriában Sándor Réka (Redrock) a 6., Forgács Eszter Evelin 11. (Rotpunkt), míg Németh Virág (Redrock) a 15. helyen végzett. Ifjúsági A korcsoportban Sándor Réka mindenkit maga mögé utasított, Forgács a 6., Sarok Eszter (Rotpunkt) a 7., Németh pedig a 8. pozícióban zárt.

Több mint jól másztak a fehérvári versenyzők
Fotó: Krebsz András

A serdülők mezőnyében a lányoknál Török Anna a 6. legjobb eredményt érte el, míg a fiúknál négy fehérvári is a csúcsra tört:

Hegedüs-Krisó Dénes (Rotpunkt) az 5., Kovács Samu (Redrock) a 8., Pajor Vince (Rotpunkt) a 9., Székely Marci (Redrock) a 10. helyezést érte el. A gyerekeknél a lányok küzdelmében Zsákai Eszter (Redrock) bizonyult a legjobbnak, Domahidy Kata (Redrock) pedig éppen csak lecsúszott a dobogóról, a fiúknál Smakaj Dániel (Redrock) hetedikként zárt. A minik között Tóth Vince (Redrock) ezüstérmet nyert, a szintén redrockos Szász Attila pedig a 6. helyen végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában