Sérülés

2019.10.21. 21:02

Elszakadt Markovics Luka bokaszalagja

A Szeged elleni bajnoki harmadik negyedében sérülést szenvedett az Alba Fehérvár kosarasainak csapatkapitánya, Markovics Luka.

Horog László

Nem lehet tudni, mennyi kihagyás vár Markovicsra (b)

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A kék-fehérek végig vezetve arattak magabiztos győzelmet az SZTE-Szeged elleni, hazai összecsapáson, 95-83-ra nyertek Jesus Ramirez tanítványai. Az összecsapás derekán megsérült a bedobó, Luka Markovics, aki a folytatásban már nem volt a pályán.

– A pénteki meccs harmadik negyedében, egy rossz mozdulat következtében kifordult a bokám, azonnal éreztem, hogy nagy a baj. Köszönöm Kovács Ignác csapatorvosnak, a mentőknek és a kórházi dolgozóknak a gyors, szakszerű ellátást. Az első diagnózis bokaszalag-szakadás, begipszelték a lábam, most a családom körében pihenek. Az elkövetkező napokban újabb vizsgálatok várnak rám, utána többet fogok tudni a sérülés súlyosságáról. Mindent megteszek, hogy minél gyorsabban visszatérjek – közölte Markovics Luka.

Nem lehet tudni, mennyi kihagyás vár Markovicsra (b)
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott az irányító Marko Ljubicsics, a szerb kosaras 12/9 ponttal jelentkezett.

– Megérdemelten nyertünk, tudtuk, ha nyerni akarunk, jobban kell védekeznünk, mint múlt hétvégén, Pécsen tettük. A szezon elején járunk, úgy gondolom, meccsről meccsre egyre jobbak leszünk, Kecskemétre is nyerni megyünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában