foci

2019.10.08. 10:00

A ráadásban úszott el

Az NB III Nyugati csoportjának 9. fordulójában a hosszabbításban kapott ki a Bicskei TC csapata az Érdi VSE vendégeként. A sárga-kékek nem érdemeltek vereséget.

Káldor András

Rigó Gábor, a Bicske csatárának próbálkozásából nem lett gól Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Érdi VSE–Bicskei TC 2-1 (0-0)

Érd, 300 néző.

Vezette: Kovács Tamás (Hofbauer, Belicza)

Érd: Kertész – Kalmár, Bozsoki, Csiszár, Németh G. – Gera D. (Kónya), Koós, Melczer – Pál, Mojzer (Balogh Á.,), Kollega (Pintér N.). Vezetőedző: Limperger Zsolt

Bicske: Füstös – Adorján (Farkas M.), Sötét, Radó D., Madarász – Nagy T. (Móri), Molnár V. – Erdős, Varga Z. (Dencinger), Peinlich – Rigó G. Szakmai igazgató: Dragan Vukmir

Gól: Pál. (56.), Csiszár (92.), ill. Bozsoki (87., öngól)

Az első húsz percben akadt lehetősége a Bicskének, amelyet a végletekig kijátszottak, amennyiben ezzel élnek egészen biztosan más lett volna a találkozó végeredménye.

Rigó Gábor, a Bicske csatárának próbálkozásából nem lett gól
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

A szünet után Varga Zoltán kapott nagyszerű átadást, két csel után lőtt, az oldalhálóba. Az 52. percben Mojzer György kapott labdát, 15 méterről lőtt a kapusról kipattanót újra rászúrta, de Adorján Gergő a gólvonalról kivágta a labdát. Az 57. percben Melczer Vilmos szögletét Kollega Krisztián visszagurította, Pál Szabolcs pedig 15 méterről a jobb alsó sarokba lőtt, 1-0. A 88. percben Peinlich Szilárd indult meg a bal oldalon, beadásába Bozsoki Imre olyan szerencsétlenül nyúlt bele, hogy a labda védhetetlenül vágódott a kapuba, 1-1. A 92. percben egy sarokrúgást követően tűzijáték alakult ki a Bicske kapuja előtt. Füstös Krisztián több alkalommal avatkozott játékba, de nem sikerült felszabadítani, sokadik próbálkozásként a berobbanó Csiszár Zoltán védhetetlenül a kapu közepébe fejelt, 2-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában