foci

2019.09.15. 22:13

Parázs meccsen nyert a Kövesd, és már második

Több csapat is magára talált az OTP Bank Liga labdarúgó NB I hatodik fordulójában, míg a Ferencváros hozta a kötelezőt, még ha idegenben is lépett pályára.

Ferencz Balázs

A Paksi FC különösebben nem tudta megnehezíteni a bajnoki címvédő, s Európa-liga-csoportkörben érdekelt Fradi dolgát, a zöld-fehérek könnyed négyest hintettek. A Kuttor Attila vezette Mezőkövesd azonban megharcolt a három pontért. Valóban izzott a levegő Kisvárdán, ahol a szünet előtt dulakodásért két játékos is piros lapot kapott. Feczkó Tamással a kispadon magára talált a Diósgyőr. Dusan Brkovics gólja hozott három pontot a miskolciak konyhájára. Az előző kiírás bronzérmese, a Debreceni VSC azonban újra botlott. Hiába vezetett kétszer is a Loki az Újpest Fáy utcai albérletében, Feczesin Róbert duplájával a 94. percben megfordították az állást a lilák. A 6. forduló eredményei: Kisvárda–Mezőkövesd Zsóry FC 1-2; Paksi FC– Ferencvárosi TC 0-4; Diósgyőri VTK–Zalaegerszegi TE 1-0; Újpest FC–Debreceni VSC 3-2.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában