minifoci

2019.09.25. 22:06

Kispályás futballfesztiválnak adott helyszínt a Csíkvári úti futballcentrum

A MOL Aréna Sóstó tőszomszédságában rendezték a Fehérvár Minifutball Fesztivált, amelyen három kategóriában mérhették össze erejüket az együttesek.

Horog László

Sikeres rendezvényt zárt Nagy Lajos és a szövetség Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

Egy éve hétszázan rúgták a labdát a Mini4EU névre keresztelt, nagyszabású, nemzetközi eseményen a Csíkvári úti futballcentrumban, ezúttal hazai együttesek mérték össze erejüket, 250-en kergették a bőrgolyót.

Sikeres rendezvényt zárt Nagy Lajos és a szövetség
Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

– Mentally Challenged Cup, azaz a középsúlyosan értelmi fogyatékkal élők focija arról szólt, amiről szólnia kellett: jókedv, versengés, a sérült emberek önfeledt kikapcsolódása. Nem hirdettünk győzteseket, mindenki aranyérmet, egyéni ajándékot, valamint sportfelszerelést kapott – nyilatkozta a minifutball szövetség szakmai vezetője, Nagy Lajos.

A Fehérvár Kupa a helyi társadalmi csoportok, társaságok tornája volt, amit a Magyar Posta Székesfehérvár nyert az Árpád Szakképző Iskola és Kollégium, valamint a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság előtt. Az országos üzleti kupán Videoton Holding győzött, megelőzve a Hofstadter, Meteor Cee és a Masterplast gárdáját. A kategória gólkirálya Bita Mátyás, a legjobb futballista Bánfalvi Balázs lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában