NB III

2019.08.27. 08:59

Köddé vált hazai mérleg: kikapott a Bicske

A labdarúgó NB III Nyugati csoportjának 4. fordulójában a Bicskei TC együttese a veretlen FC Nagykanizsa alakulatát fogadta. A vendégek biztos győzelme megtörte a BTC több mint másfél év óta tartó hazai veretlenségét, Vukmir Dragan csapata 2018 áprilisában, a Mór ellen hagyta el utoljára vesztesen a pályát otthon.

Káldor András

Zelizi Patriknak (piros) háromszor kellett a hálóba nyúlnia

Fotó: PFLA

Bicskei TC–FC Nagykanizsa 1-3 (0-2)

Bicske, 400 néző

Vezette: Sipos Katalin

Bicskei TC: Zelizi – Adorján (Farkas O.), Sötét, Radó D., Madarász – Molnár V. (Móri), Nagy D. – Tornyai T. (Rigó G.), Erdős, Peinlich – Varga Z. Szakmai igazgató: Vukmir Dragan.

Gól: Varga Z. (63.), ill. Vittman (14.), Hampuk (42.), Herzsenyák (76.)

A 14. percben Simonfalvi Gábor indítását a védője mögül kilépő Vittman Ádám a hosszú sarokba fejelte, 0-1. A 42. percben Sötét Dávid akadályozta Kovács Györgyöt, Sipos Katalin játékvezető – talán kissé túl szigorúan – büntetőt ítélt, melyet Hampuk Ádám értékesített, 0-2. A 63. percben Peinlich Szilárd indította Móri Tamást, aki két remek csel után lőtt, Borsi Bence kiütötte a labdát Varga Zoltán elé, a csatár pedig nem hibázott, 1-2. A 76. percben eldőlt a mérkőzés: egy jobb oldali beadást a frissen beállt Herzsenyák Áron becsúszva juttatott a kapuba, 1-3. A lefújás előtti pillanatokban Peinlich bal oldali beadását Rigó Gábor két lépésről a léc fölé emelte.

Zelizi Patriknak (piros) háromszor kellett a hálóba nyúlnia
Fotó: PFLA

A végén kimaradt helyzet jól jellemezte ezt a mérkőzést, a hazai csapat számos ziccert elhibázott a kilencven perc során. A 10. helyen álló BTC vasárnap 16 órakor a tavaly még NB II-es Mosonmagyaróvár otthonában javíthat.

Tudósított: Venczel József

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában