Mol Fehérvár FC

2019.07.28. 22:07

Két magyar távozott Fehérvárról

Réti Patrik Siófokon, Berecz Zsombor Mezőkövesden folytatja pályafutását.

Nagy Péter

Berecz (21-es mezszám) egyszeres válogatottnak vallhatja magát Fotó: Getty I.

Tamás Krisztián után újabb magyar játékosoktól vált meg az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Mol Fehérvár FC csapata. Ezúttal Berecz Zsombor és Réti Patrik került átadólistára. Előbbi Tamáshoz hasonlóan kölcsönben váltott klubot, a 23 éves középpályás a 2019/20-as évadot a szintén NB I-es Mezőkövesd alakulatánál tölti. Berecz azután igazolt a Vidibe 2018 nyarán, hogy akkori együttese, a Vasas nagy meglepetésre búcsúzott az első osztály küzdelmeitől. Marko Nikolics gárdájában azonban nem tudott alapemberré válni, összesen 15 tétmérkőzésen jutott szóhoz, gólt nem szerzett.

Berecz (21-es mezszám) egyszeres válogatottnak
vallhatja magát Fotó: Getty I.

Egyetlen válogatottbeli szereplése 2016 novemberében, Bernd Storck irányítása alatt történt, a német szakember a Svédország elleni felkészülési találkozó szünetében küldte őt pályára. A miskolci származású futballista Kövesden egy másik fehérvári edzőnek, Kuttor Attilának bizonyíthat. Az 1998-as születésű Réti már a tavalyi kiírást is Siófokon töltötte, igaz, akkor még csak ideiglenesen. A piros-kékek saját nevelésű középpályása 33 bajnokin kapott lehetőséget a Balaton-partiaknál és sikerült meggyőznie a somogyi szakvezetést a végleges szerződtetéséről. Két NB I-es, és több mint 50 NB III-as összecsapással a háta mögött távozik a koronázóvárosból.

Vasárnap zárt kapuk mögött játszott edzőmeccset a Vidi, amely Futács Márkó 60. percben szerzett góljával legyőzte a Haladást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában