Fehérváriak váltóztak

2019.07.08. 20:33

Hetedik helyen zártak a Volán öttusázói

Nem érték el a dobogót a magyar öttusázók a lengyelországi junior-világbajnokság férfi váltóversenyében.

Ferencz Balázs

Salga minden bizonnyal szeretett volna előrébb zárni

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Színtiszta székesfehérvári staféta küzdött a drzonków-i junior-világbajnokság férfi váltóversenyén. Katona Bálint és Salga Gergő nem kezdett rosszul a 17 csapatot felvonultató megmérettetésen. Ügyesen vívtak a legények, 19/13-as győzelem-vereség mérlegük a hatodik helyre sorolta őket. A medencében azonban hátrébb szorultak, 1:58,71 perc alatt úszták le a 2x100 métert. Ez az idő a szám során a mezőny második felébe szorította őket, s a lovaspályán sem ugrottak sokkal előrébb. 256 pontos lovasteljesítményüknél 12 váltó is jobbat futott, így a kombinált számot a kilencedik helyről kezdhették.

Salga minden bizonnyal szeretett volna előrébb zárni
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

A laser-runban kitett magáért a Volán Fehérvár két ifjú titánja, s fokozatosan kapaszkodtak feljebb. Katona Bálint és Salga Gergő végül a hetedik helyen ért célba (1421 pont). A férfiak váltóversenyét Egyiptom (1483 pont) stafétája nyerte a lengyelek 1. számú csapata (1874 pont) és a franciák (1464 pont) előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában