készülnek a szezonra

2019.07.21. 19:40

Edzőtáborban a Fejér megyei bírók

Ahogy már hosszú évek óta megszokhatták a Fejér Megyében működő labdarúgó-játékvezetők, egy hétvégére elvonultak messze a világ zajától, és felkészítő edzőtáborban vettek részt az augusztusi idénykezdet előtt.

Káldor András

Fotó: Pixabay.com

Pénteken az elméleti és fizikai tesztet teljesítették a sípmesterek, majd szombaton és vasárnap szakmai előadásokat hallgathattak. Az első napon Arany Tamás, az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága Játékvezetői Bizottsága elnöke tartott székfoglalót, majd Kincses Ti

bor vezetésével az elméleti, és Pamminger Ede irányításával a fitnesztesztekre került sor. Szombaton Schneider Béla, az MLSZ Fejér Megyei igazgatója az elmúlt bajnoki szezont értékelte, és szólt a következő évaddal kapcsolatos elvárásokról, valamint Pintér Csaba FIFA játékvezető tartott szakmai előadást.

Egy „gyorsított” defibrillátorismertetővel bővült a program, mivel az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága valamennyi, a megyében szereplő csapatnak újraélesztő készüléket ad, ennek használatát sajátították el a sporik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában