Fehérvár Cycling Team

2019.07.17. 21:16

A szlovák kupán tekertek

Nincs olyan hétvége mostanában, hogy ne koptatnák a gumikat a Fehérvár Cycling Team országúti kerékpárosai. A Szlovák Kupa garamszentkereszti futamán négy fehérvári tekert.

Ferencz Balázs

Hideg Nóra Fotó: FCT/Vanik

Az országúti kerékpáros viadalon a 10 kilométeres időfutamot eső áztatta aszfalton teljesítették. A felnőtt nők között egy bolyban haladtak a fehérvári bringás lányok, Péteri Niké a 7., Hideg Nóra a 8., Szabó Adrienn a 9., Temela Eszter a 10. helyet szerezte meg. A verseny másnapján egy meredek emelkedőkkel nehezített pályán próbált helytállni az FCT különítménye a szlovák mezőnyben, s számukra nem jelentett segítséget, hogy a hölgyeket együtt indították az U19-es fiúk seregével.

Hideg Nóra Fotó: FCT/Vanik

Így az nyerte a női versenyt, aki tovább tudta tartani a tempót a legényekkel. A Fehérvár Cycling Teamből Szabó Adrienn szerepelt a legjobban, ő az 5. helyet szerezte meg a WU19-Elit női kategóriában. Temela Eszter a 9., Hideg Nóra a 11., Péteri Niké a 13. helyen ért célba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában