A Tour de Pelsón nem volt ellenfelük

2019.06.21. 21:56

Uralták a Balatont a fehérvári biciklisek

Több helyszínen is az élbolyban végeztek a Fehérvár Cycling Team országúti kerékpárosai.

Ferencz Balázs

Kupát nyert Neubauer Eliza (b) és Temela Eszter (j) is Fotó: FCT

A Tour de Pelsón, azaz a Balaton körüli országúti viadalon három fehérvári hölgy is dobogóra állhatott. A Balaton Maraton Mini 143 km-es távján a még csak 15 éves Neubauer Eliza toronymagasan volt a leggyorsabb női versenyző, sőt még mindkét nem összesített listáján is harmadikként ért célba. A 200 km-es Balaton Maratonon az első két helyet is elcsípték a Fehérvár Cycling Team kerekesei, Temela Eszter a hajrán győzte le Hideg Nórát, Temela meg is őrizte első helyét a női abszolútban a másodikként beérő Hideg előtt. Sákovics Andrea a 7. helyet szerezte meg.

Kupát nyert Neubauer Eliza (b) és Temela Eszter (j) is
Fotó: FCT

Legutóbb a szlovákiai Nyitrán az első 5 km-es hegyi befutós szakaszon Szabó Adrienn a 3. helyen volt, Kapott Szonja ötödikként, Péteri Niké hatodikként ért célba. A délutáni 15,5 km-es időfutamon Péteri Niké a 4. leggyorsabb volt, Szabó Adrienn az 5. időt hajtotta, Kapott Szonja egy p eches defektsorozat miatt nem ért célba. A nyitrai verseny 3. szakaszán csak Péteri Niké állt rajthoz. A kritériumon a 4. helyet szerezte meg, mellyel összetettben is a 4. lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában