jégkorong

2019.06.07. 07:20

Erős lesz a légiósok sora

Újabb kanadai jégkorongjátékos tette át székhelyét Székesfehérvárra, ezúttal Mitch Ziont, a Fehérvári Titánok legújabb szerzeményét mutatjuk be.

Dévai Nándor Csaba

Szeptembertől kék-fehérben láthatjuk majd a jégen Fotó: rouges

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a 27 esztendős, balkezes center a francia első osztályból, egészen pontosan a Strasbourg együttesétől érkezett. A legutóbbi szezonban az alapszakasz során 38 mérkőzésen 24 pont (4 gól, 20 assziszt) került a neve mellé, míg a kiesés elkerüléséért vívott rájátszásban 6 mérkőzésen 3 pont (1+2) volt az ottawai születésű játékos termése.

Szeptembertől kék-fehérben láthatjuk majd a jégen
Fotó: rouges

– Többször beszéltem Kiss Dávid vezetőedzővel arról, hogy milyen szerepet szán nekem, és nagyon tetszik a felelősség, hogy a fiatal játékosokat mentorálhatom a tapasztalataimmal, a játékommal és a hozáállásommal. Remélem, hogy gyors és magas színvonalú jégkorongot fogunk tudni játszani, és szeretnék vezéregyéniség lenni a csapatban. Nem tudok sokat erről a bajnokságról, de azt hallottam, hogy Magyarország gyönyörű, így örülök annak, hogy ezt is megtapasztalhatom, már nagyon várom a szezonkezdést – nyilatkozta.

Ami a további játékosmozgást illeti, Kiss Dávid vezető­edző elmondása szerint két védőjátékos érkezése várható még, velük válik majd véglegessé a Titánok kerete. Szükség is lesz az erősítésre, hiszen az együttes elsődleges célja felülmúlni az elmúlt idényben elért eredményt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában