Nagy volt az öröm az utolsó meccs után

2019.06.03. 21:35

Egy hajszálon múlt a Vidi bennmaradása

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában a fehérvári fiatalok óbudai segítséggel őrizték meg harmad­osztályú tagságukat.

Krebsz András

Nagy volt az öröm az utolsó meccs után, nem esett ki a csapat F: Vidi

MOL Vidi FC II–THSE-Szabadkikötő 5-0 (3-0)

MOL Aréna Sóstó, 200 néző, vezette: Maml Zoltán

Vidi II: Németh B. – Ódor, Mocsi, Lencsés, Zeke – Tarnóczi, Szabó B. (Dinnyés, 83.) – Pratsler, Kristán, Takács M. (Pápai, 80.) – Horváth B. (Galacs, 67.). Vezetőedző: Tímár Krisztián.

Gól: Horváth B. (15.), Pratsler (25.), Szabó B. (29.), Galacs (72.), Pápai (82.)

Cseppet sem volt irigylésre méltó helyzetben Tímár Krisztián együttese a vasárnap délutáni összecsapás előtt, hiszen egy esetleges siker sem jelentett volna biztos bennmaradást a piros-kékek számára. A fehérváriak mindenesetre a saját feladatukat becsülettel elvégezték, Tarnócziék gyakorlatilag már az első félidőben eldöntötték a három pont sorsát. A gólcsapot az idei negyedik találatát jegyző Horváth Bálint nyitotta ki, a 18 esztendős támadó Lencsés remek meglátásának köszönhetően egy jobb oldali centerezés után hét méterről lőtt a hálóba, 1-0. Nem sokkal később ismét Horváth került ziccerbe, Czerula ezúttal védett, ám Pratsler ismétlése már a kapuban kötött ki, 2-0. Szinte rögtön jött a harmadik, a rendre jól teljesítő Szabó Bálint több embert is kicselezett, majd egy pontos átlövéssel tett pontot az akció végére, 3-0.

Nagy volt az öröm az utolsó meccs után, nem esett ki a csapat F: Vidi

A folytatásban csak a különbség, illetve a Pénzügyőr és a Dunaharaszti mérkőzéseinek a kimenetele volt a kérdés. A hazaiak eközben a második játékrészben sem álltak le, a csereként pályára lépő játékosok kiütésessé tették a győzelmet: előbb Galacs gurított a bal alsóba, majd Pápai állította be a végeredményt, 5-0.

Miután a Dunaharaszti a 94. percben kiegyenlített az Ajka ellen, minden szem a III. kerületi TVE pályájára szegeződött. A fehérvárinál tíz perccel később véget érő találkozón a Pénzügyőr végül 2-1-es vereséget szenvedett, így nem a Vidi II, hanem a fővárosiak búcsúztak a harmad­osztálytól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában