PAFC: új edzőre várva

2019.05.17. 19:32

Komjáti András nem vágyik a kispadra

Minden jegy elkelt a Ferencváros felcsúti vendégjátékára az OTP Bank Liga labdarúgó NB I vasárnap 17 órakor kezdődő zárófordulójában.

Nagy Péter

Jár a taps Komjáti Andrásnak, amiért bent tartotta a csapatot F: PFLA

Korán kell elindulni annak, aki a már bajnok Fradi és a biztos bennmaradó Puskás Akadémia csatáját választja szórakozásul vasárnap délután. Persze csak akkor, ha van bérlete vagy jegye, ugyanis a nagy érdeklődésre való tekintettel a továbbiakban sem elővételben, sem pedig a meccsnapon nem vásárolhatók belépők – tudtuk meg a felcsúti klubtól. Ami fontos, a hazai szektorokba az FTC klubszíneit, mezét, sálát viselő drukkereket érvényes tikettel sem engedik be. Ünnepi fiesztára amúgy sem kell számítani, mivel a fővárosiak nem a Pancho Arénában, hanem a meccs után a Budapest Parkban veszik át az érmeket.

A Vál-völgyieknél egy dolog biztossá vált a héten, a jövő szezont már nem Komjáti Andrással kezdi meg a gárda, a 65 éves szakember visszatér klubigazgatói pozíciójába. A humoráról híres tréner azt is bevallotta, a jelenlegi keretből többen is távoznak majd, az új edző feladata lesz e játékosok pótlása, hadrendbe állítása.

Jár a taps Komjáti Andrásnak, amiért bent tartotta a csapatot F: PFLA

Sajtóértesülések szerint erre leginkább a Vidivel 2015-ben bajnoki címet szerző, legutóbb a lengyel Wisla Krakównál dolgozó, de jelenleg munkanélküli spanyol Joan Carrilónak lesz meg az esélye.

– Olyan szakvezetőt keresünk, aki képes a már meglévő játékosokra, keretre alkalmazható rendszert kialakítani – mondta Komjáti. – Valamint olyan labdarúgók is kellenek, akikkel nem a kiesés ellen kell harcolni. Radoki Jánossal az volt a probléma, hogy a fejében volt egy játékstílus, és ebből nem igazán akart engedni. Hosszú távon az edzősködés már nem szerepel a terveim között, hiszen abban a korban vagyok, amikor már a BKV és a MÁV járatain is ingyen utazhatok, inkább jöjjenek a fiatalok. Soha nem mondom, soha, hiszen az élet produkált már furcsa dolgokat, lehet, hogy még leülök egyszer a kispadra.

A PAFC egy igen emlékezetes meccsen győzte le a Ferencvárost az ősszel, amikor Hegedűs János több mint hatvan méterről vette be Dibusz Dénes kapuját. Az Üllői úton viszont nem sok babért termett az akadémiának, a IX. kerületiek négy nullára verték az elképzelés nélkül futballozó felcsúti alakulatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában