Foci

2019.04.01. 21:54

Mesébe illő fordítás

A kettős ember előnyben is futballozó fehérváriak nem tudták megtartani háromgólos előnyüket az NB III-as labdarúgó-bajnokság huszonegyedik fordulójában.

Krebsz András

Elvir Hadzicnál (balra) és Gyepes Gábornál (jobbra) is elszakadt a cérna, mindketten a kiállítás sorsára jutottak

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

III. Kerület TVE– MOL Vidi FC II 4-3 (0-2)

Vidi II: Németh – Major, Tamás O., Lencsés, Tamás K. – Takács M. (Komódi, 64.), Tarnóczi – Pratsler, E. Hadzic, Pápai (Szalai P., 67.) – Horváth B. (Gyürki, 46.). Vezetőedző: Tímár Krisztián.

Gólszerzők: Szalai V. (55.), Szalai P. (74. – öngól), Borvető (83., 88.), illetve E. Hadzic (19.), Horváth B. (23.), Pratsler (49. – büntetőből).

Elvir Hadzicnál (balra) és Gyepes Gábornál (jobbra) is elszakadt a cérna, mindketten a kiállítás sorsára jutottak
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

A Gyepes kiállítása miatt megítélt szabadrúgásból szerezte meg a vezetést a MOL Vidi FC II Elvir Hadzic révén, 0-1. Hamar megduplázták előnyüket a vendégek, az egyedül kilépő Horváth Bálint higgadtan lőtt a kapuba, 0-2. A fordulás után Pratsler kiharcolt, és értékesített egy büntetőt, 0-3. Az újabb hazai kiállítás után jött a fekete leves: Szalai Vilmos előbb fejjel szépített, majd Hadzic is piros lapot kapott. Egy szerencsétlen öngól után a fővárosiak Borvető duplájával a győzelmet is megszerezték, 4-3.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában