meghosszabbította szerződését

2019.04.24. 13:51

Mendy újabb két évig Fehérváron

Újabb két szezonban erősíti az Alba női kézilabdacsapatát a 29 éves francia átlövő, Claudine Mendy.

Horog László

Claudine Mendy erősíti az Alba Fehérvár csapatát

Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

A gall játékos 2015 nyarán érkezett Fehérvárra, egyszer meghosszabbította szerződését, amit ismét megtoldott újabb, két esztendővel. Mendy szerdán, késő délelőtt kanyarította nevét a 2021 nyarán lejáró szerződésre. Soha nem titkolta, remekül érzi magát a koronázóvárosban kislányával, Linával. Az idei szezon eddigi 22 mérkőzésén kivétel nélkül pályára lépett, a 9. helyen tanyázik a liga góllövőlistáján.

Claudine Mendy erősíti az Alba Fehérvár csapatát
Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

- A klub végig éreztette velem, hogy meg akar tartani, szeretnék, ha továbbra is itt kézilabdáznék. Ez számomra egyértelműen annak a jele, hogy bíznak bennem. A jelenlegi a harmadik idényem az Albánál, nagyon jól érzem magam a csapatban és Fehérváron. Boldog vagyok, hogy a következő két évben is itt kézilabdázhatok és élhetek. Szeretem ezt a csapatot, a folytatásban is azért dolgozunk, hogy sok szép sikert érhessünk el közösen – nyilatkozta az Alba sokszoros francia válogatott, világbajnoki ezüstérmes játékosa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában