házon belül megoldották

2019.04.09. 20:34

Komjáti András ismét a beugró

Házon belül oldották meg az edzőkérdést az élvonalbeli Puskás Akadémia labdarúgócsapatánál, az idény utolsó hat bajnokiján a klubigazgató irányítja a sárga-kékeket.

Nagy Péter

A Kisvárda ellen még klubigazgatóként volt jelen Komjáti

Fotó: PFLA

A Kisvárda elleni sima négyest követően vasárnap kora este felmentették állásából Radoki Jánost, a Puskás Akadémia vezetőedzőjét. A felcsútiak egy hét leforgása alatt kikaptak a sereghajtó Haladástól és az utolsó előtti Kisvárdától, valamint a Magyar Kupából is kipottyantak az NB II-es Soroksár otthonában.

A karmesteri pálcát a 65 éves Komjáti András klubigazgató vette át, aki Benczés Miklós decemberi menesztésekor már irányította a gárdát.

A Kisvárda ellen még klubigazgatóként volt jelen Komjáti (balra)
Fotó: PFLA

Az őszi szezonzárón jól szállt be a rutinos szakvezető, hiszen Josip Knezevic duplájával 2-0-ra verte a Mezőkövesd Zsóry együttesét a PAFC. A Vál-völgyi egyletnél akad azért némi jó hír is, ugyanis a jelenlegi kezdőkapus, Hegedüs Lajos 2021 nyaráig meghosszabbította az idén júniusban lejáró szerződését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában