méltó ellenfelekre leltek

2019.04.15. 10:10

Izgalmas meccseket játszottak a fehérvári frizbisek

A Magyar Repülőkorong Szövetség idén indította el először NB1-es sorozatát az ultimate frizbi nevű csapatsportágban.

Feol.hu

Fotó: Fehérvár Lionz

A Fehérvár Lionz ennek keretében vasárnap játszotta első két meccsét. Bár egy napra csak egy meccs van tervben, de a Lionz bevállalt két, száz perces meccset hazai pályán, a First Field-en. Az ellenfelek fiatal csapatok voltak, akiket egy éve még könnyedén le tudtak győzni a Lionz játékosai, az elmúlt egy év alatt azonban rengeteget fejlődtek.

Fotó: Fehérvár Lionz

Az első meccs a budapesti Heroes csapata ellen zajlott, akik valóban nagyon sokat fejlődtek az egy év alatt, végül 15-13-ra győztek a Lionz ellen, egy végig kiélezett, több mint 100 percen át tartó meccsen.

Fotó: Fehérvár Lionz

A 2. meccsre már fáradtabban és néhány sérüléssel állt fel a Lionz csapata. A meccs rosszul is indult, a győri UP&Fly csapat gyorsan 3 gólos előnyre tett szert. Ekkor azonban a Lionz összekapta magát és átvette egy jó zónavédekezéssel az irányítást a meccs felett. Végül 100 percen belül sikerült elérniük a 15-ös felső ponthatárt. A végeredmény 15-8 lett a Lionz javára.

A Lionzban a frissen toborzott újonc lányok is pályára léphettek, így azonnal mélyvízbe dobták őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában