Vízilabda

2019.04.02. 20:21

Győzelemmel nyitott az FVSE

Az osztályozó elkerüléséért száll harcba Gyöngyösi János együttese a férfi vízilabda OB I/B alsóházi rájátszásában. Az első lépcsőfokot, Egerben sikerrel vette a Fehérvár.

Nagy Péter

Albert 5 góljával oroszlánrészt vállalt a fehérvári sikerből

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Eszterházy Károly ESC– Fehérvár VSE 8-10 (2-2, 2-4, 3-2, 1-2)

FVSE: Nagy D. – Sebestyén 2, Bekő, Pászti, Albert 5, Jánosi 1, Csányi. Cs.: Tóth K., Nagy M. 1, Pongrácz, Almási, Mihályi 1, Gáti.

Az alapszakasz végeztével az Eger otthonában ugrott medencébe a székesfehérvári férfi pólócsapat az alsóházi rájátszás nyitófordulójában.

Albert 5 góljával oroszlánrészt vállalt a fehérvári sikerből

Kiélezett mérkőzésen fontos diadalt aratott az FVSE, amely egyáltalán nem kezdett jól az Eszterházy vendégeként. A kétgólos hátrányt az összecsapáson öt találatig jutó Albert Barnabás vezérletével már az első harmadban sikerült ledolgoznia a vendégeknek, akik a második játékrészben át is vették a vezetést. A nagyszünetet követően is tartották előnyüket a látogatók, bár 7-7-nél azért igencsak rezgett a léc. Az mindenesetre a koronázóvárosiak malmára hajtotta a vizet, hogy 11 emberhátrányos szituációjukból egy gólt sem kaptak, így a végén ők örülhettek, 8-10.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában