Kitálalt a szerb csatár

2019.03.08. 19:47

Sztefan Scsepovics megtörte hallgatását

A feltételezések szerint mégsem olyan kerek a világ a Vidi szerb labdarúgói között, a gárda korábbi csatára kendőzetlenül beszélt arról, mi zajlott az öltözőben.

Káldor András, Nagy Péter

Sztefan Scsepovics (balra) és Danko Lazovics nem voltak a legjobb barátok

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A 29 esztendős Sztefan Scsepovics öccsét, Markót követte a MOL Vidi FC-ben 2018 januárjában, ahol összesen 16 bajnokin kapott szerepet, ezeken hétszer volt eredményes. A 2018/19-es szezon kezdetén fegyelmi okokból kikerült a keretből, majd 2019 januárjában felbontották a szerződését, és a lengyel Jagellonia Bialtsyok csapatához szerződött.

Sztefan most elmondta, hogy a Fehérváron töltött idő alatt egy csapattárs zaklatta őt.

– Magyarországon senkivel nem volt semmilyen problémám, de volt egy játékos, akinek viszont velem volt. Egy szerbről van szó, aki ma már nem aktív – idézi a lengyel Przeglad Sportowy Sztefant, aki ezzel eléggé egyértelművé tette, hogy a nemrég visszavonult Danko Lazovicsról van szó.

„Meg foglak ütni, pokollá teszem az életed az öltözőben” – ordította a csapattárs, aki egy másik – már eligazolt – futballistát is megfenyegetett, akit a földre is lökött, amikor az visszaszólt.

Sztefan Scsepovics (balra) és Danko Lazovics nem voltak a legjobb barátok
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

- Próbáltam lenyugtatni, mondtam neki, nem kell velem így beszélnie, de ő tovább ordítozott: „Megverlek, nem fogod megúszni”. Egyik pillanatban azt mondtam neki: „No, üss már meg, kérlek!” Természetesen semmi nem történt, de ő tovább folytatta a provokációit” A szerb edzők megengedték neki, hogy így viselkedjen.

A csatár szerint tudta, hogy ezek után mennie kell, mivel a múltban hasonlóan jártak el egy másik labdarúgóval. Értesüléseink szerint Asmir Suljic lehetett a pórul járt futballista.

- A sportigazgató felkeresett, és megmagyarázta, neki semmi kifogása nincs ellenem, de ez az edző döntése, és ő a csapat főnöke.

Ezután vált kegyvesztetté az idősebbik Scsepovics fivér.

A Vidi megkeresésünkre nem kívánt reagálni a vádakra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában